Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Van oude eiken stoelen naar goede leren stoelen.

Onze oude eiken stoelen zaten erg hard; we hadden veel last van onze rug. Bijzonder vervelend. Maar sinds Doeke (69) en Fokje (71) Hamstra begin 2014 nieuwe goed en stevig zittende leren stoelen van de firma Westra-interieur lieten bezorgen in hun woning in Sneek, is het leed geleden. We liepen al zo lang over andere stoelen na te denken. Hadden we maar eerder de keus gemaakt.

Toen Doeke en Fokje een andere tafel aanschaften voor in hun woonkamer, was de maat vol. We bleven zitten op die harde eiken stoelen. Toen viel mijn oog op een advertentie van Westra-interieur in de Actief krant toen ze bij Fokje dr ouders op visite waren in Burgum, vertelt Fokje. Blijkbaar moest het zo zijn. Al had Fokje nog wel enige terug houdendheid want ze  wonen in Sneek en Westra-interieur zat in Burgum. Toch ben ik op de website van het bedrijf gaan kijken. We waren onder de indruk wat het friese bedrijf maakte en aan stoelen verkochten .

Het echtpaar Hamstra nam contact op met het in Burgum gevestigde bedrijf. Een vriendelijk ontvangst en goed zittende stoelen waren de doorslag we hebben 2 modellen uitgezocht de Silver en Jingle de een iets steviger dan de ander en ook in schuim (voering) voelde je enig verschil.

Investeren voor de toekomst

We hebben ook in andere woonwinkels wezen kijken maar daar was het gevoel niet wat we zochten qua zit en vertrouwde het soms niet. Ik investeer dan liever in een duurdere stoel dat ik wel vertrouw. Je betaald iets meer dan in zo'n reguliere woonwinkel maar het verschil betaald zich zeer snel uit. Een Westra-interieur stoel zit al gauw tussen de 200 en 400euro maar je ziet en voelt gewoon het verschil volgens Doeke.

Stoelen gemaakt in Nederland maakt ook verschil

De leren stoelen worden in Nederland gemaakt door een familie bedrijf wat net zoals Westra meubels in Nederland maakt. Wat is er nu beter dan meubels uit het buitenland te kopen, juist letterlijk bij de bron te laten maken in Nederland. Voor mijn gevoel is de oplossing 100%, vertelt Doeke. Mijn vrouw en kinderen zitten nu al een tijdje op de stoelen en rugklachten zijn zo goed als verdwenen maar ook de enthousiaste reacties van familie en vrienden is ongelofelijk. Je voelt je bijna ambassadeur voor deze leren stoelen want mijn schoonouders hebben inmiddels ook al leren stoelen aangeschaft bij de firma Westra in Burgum.

Verder kan Doeke louter positieve woorden over de leren design stoelen uitspreken. Ik merk het absoluut. Vroeger moest ik op harde houten stoelen zitten Nu zitten we op heerlijke stoelen die perfect passen bij ons.

Ruime keus uit kleuren

Niet alleen zitten de stoelen goed en was de ontvangst en levering van de stoelen super ook de keus uit kleuren die Westra aanbood was groot. Zo konden we uit veel kleuren kiezen uiteindelijk hebben we toledo leer gekozen en een kleur combinatie van 4 antraciet en 2 lime kleur stoelen. echt heel erg mooi.

Tja, we waren eigenlijk al lang op zoek naar een goede stoel voor onze rug en mooi passend model, maar dat is nu letterlijk en figuurlijk opgelost.

 Het verhaal van Doeke en Fokje