Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Ruimte besparend effect

LEEUWARDEN: Het gezin Hoekstra vond een prachtig huis in Leeuwarden. Maar als snel stelden ze vast dat hun oude tafel de nieuw geinstalleerde eiken keuken afbreuk zou doen en veel ruimte in beslag nam. Dankzij een collega ontdekte ze het bestaan van Westra-interieur die gespecialiseerd is in het maken van ovale ruimte besparende tafels maakte.

Ze is er helemaal gelukkig mee; hun huis in Leeuwarden. Alleen de ruimte in de keuken... Grietje Hoekstra (36) betrok bijna drie jaar geleden met man en twee jonge kinderen hun nieuwe huis in traditionele stijl. Het gezin kwam uit de omgeving van Harlingen, waar ze ook een nieuwe woning hadden.  Wij zijn allebei niet zulke bedreven klussers, dus een oud huis is dan niet zo n  goed idee. Maar dit huis is in traditionele stijl gebouwd, met een erker, een balkon en een tuin, en de kinderen kunnen hier veilig op straat spelen.

Grietje vindt dat ze de ideale plek hebben gevonden, op de ruimte in de keuken na.  In Harlingen hadden we behoorlijk wat ruimte in de keuken. Hier is het echt krapper, dat merkte ik meteen. De oude tafel nam zoveel ruimte in beslag dat we er niet normaal omheen konden lopen. Niet alleen de ruimte was een probleem ook de beenruimte was hierdoor direct een irritatie met 4 normale poten onder de oude tafel

Grietje werkt drie dagen per week in het onderwijs. De rest van de tijd is ze huisvrouw. Ook haar man Steven werkt in het onderwijs, als Leraar. Hij is geboren en getogen in Amsterdam, krappe kamers was hij wel gewend. Maar Grietje ging op zoek naar een oplossing.

Ik herinnerde me dat ik eens bij een collega lekker had gegeten aan een ovale tafel waar de poot een kunstwerk was en helemaal geen ruimte in beslag nam. Ik heb via mijn collega de website door gekregen van Westra-interieur. Na rond speuren op de website en ook de reviews gelezen en de vele modellen spraken mij de tafels erg aan. Ik belde ze en we maakten een afspraak om langs te komen.

Wat Grietje en haar man nog diezelfde middag deed besluiten om een ovale tafel aan te schaffen was de grote passie van de werknemers voor het vak, de rondleiding door de meubelfabriek maar ook het aan tafel zitten in "hun" kantine waar een ovale Le Havre tafel stond in een krappe ruimte was direct aanleiding om tot een deal te komen

Na levering was het verbluffend dat mensen zeiden hebben jullie een nieuwe aanbouw ? terwijl alles hetzelfde is gebleven de ovale tafel heeft ook onze buren geinspireerd.
 Het verhaal van Fam. Hoekstra