Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

 Het verhaal van Hub en Gerdina van Dijk

Eenheid in onze nieuwe woning door de Friese firma Westra-Interieur

"Mijn verzameling boeken wilden we niet wegstoppen maar bij ons hebben"

Wat een leuke ervaring was onze eerste impressie van de "jongens" van Westra-interieur toen ze de door ons op maat gemaakte kast installeerden. Een complete eenheid in onze woning en toch lekker speels, veel boekenruimte voor de grote verzameling boeken van Hub (52) maar ook veel laden en deurtjes om "rommel" achter te bergen.

Hub van Dijk en zijn vrouw Gerdina (49) waren al een tijdje op zoek naar een goede wandkast waar ze hun dierbare spullen in kwijt konden en kwamen via een advertentie in de actief krant terecht bij Westra-interieur "als die krant er niet was geweest waren we nooit bij Westra terecht gekomen verteld ze eerlijk" aldus Gerdina uit Buitenpost.

Sinds een jaar wonen we in Buitenpost in onze nieuwbouw woning samen met onze 2 kinderen hebben we het enorm naar onze zin hier in dit dorp. We wilden een witte boekenkast met veel opbergruimte, via de actief krant kwamen we dus terecht bij de Friese meubelmakerij Westra-interieur eerst dachten we moeten we het wel doen, maar eenmaal de stap genomen naar Burgum kwamen we terecht in de showroom op de bovenverdieping in het bedrijfspand.

We werden hier vriendelijk ontvangen door Westra zelf en het was vrij direct dat we een goed gevoel hadden. Hij vertelde dat ze heel eenvoudig werken, opschrijven wat de klant graag wil, daarna maakt hij een zogenaamde 3Demensionale tekening als impressie met een eerlijke fabrieks prijs daaraan gekoppeld.

Onder een kop koffie vertelden wat we zo al wilden, Westra hoefde daarna alleen maar ons mail adres en telefoon nummer, we hebben daarna een rondleiding door de meubelfabriek gekregen. Verbaasd waren we van de vele mensen die er werkten, hij tipte ons dat het bedrijf altijd geheel vrijblijvend langs kan komen om de situatie thuis in te meten. Hier gingen we direct op in en nog geen 2 dagen later was een van zijn vakmensen al bij ons thuis. Je merkte direct op dat hij een goed inzicht had want de muren waren niet geheel recht (dat voor een nieuwbouwwoning) maargoed de oplossing was een soort schaduw sponning aan te brengen om de hele kast heen. (zie foto)

Binnen 2 dagen hadden we een 3D presentatie in de mailbox van Hub "hij werkt als accountmanager bij een internationaal bedrijf en heeft 24 per uur zijn mailbox bij de hand" lacht Gerdina. We hadden eigenlijks direct zoiets van ja dit is het. We zijn daarna nog een keer naar Burgum gereisd en hebben hem direct besteld.

Het is nu ruim een half jaar geleden dat we de kast hebben gekregen en zijn er ontzettend wijs mee. Hij hoort bij het huis zegt Gerdina ze heeft er een goede nasmaak van over gehouden want inmiddels hebben ze ook 6 leren stoelen bij hun eigen design tafel gekocht. We zitten nu werkelijk te kijken naar de kast die we eerder hadden gekocht bij de firma Westra.

"Een meubelfabriek naast de deur is toch bijzonder hoor"

Na installatie van de boekenkast en 2 maand later de levering van de 6 leren stoelen waren we overdonderd van het resultaat. En dat voor die prijs!! We zijn nog niet klaar met Westra en dat weet hij we willen elders in het huis een mooie tvkast die willen we in massief eiken want anders word het te wit in huis en ook Westra adviseerde om toch wel naast een hdf geschilderde kast natuurlijke producten in huis te nemen zoals eiken.

Stom eigenlijk dat we niet eerder van Westra-interieur af wisten want laat eerlijk zijn een eigen meubelfabriek naast de deur is toch echt bijzonder.