Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

 Het verhaal van  Sybe en Jitske van der Meer

De ovale tafel heeft ons gezin dichter bij elkaar gebracht

"De ovale Le Quatre tafel van Westra brengt liefde in het gezin!"

Sybe van der Meer (36) werkt als onderhoud timmerman bij een bouwbedrijf in Amsterdam. Daar leerde hij wat service en kwaliteit inhoudt.

In Amsterdam zijn ze hard in woord en daden je leert het vak daar echt van vallen en opstaan. Toen wij in een nieuwe woning in Amsterdam kwamen te wonen hadden we de oude eetkamertafel meegenomen vanuit de oude woning.

We kwamen er al gauw achter dat het gewoon niet werkte. Jitske (38) klaagde steen en been over de oude tafel en wilde het gewoon anders. Het gezin telt 3 kinderen die ook zijn eigen aanhang al meeneemt weekends en ieder ging altijd zijn eigen weg. De gezelligheid was soms ver te zoeken.

Marktplaats advertentie

Sybe van der Meer "Wat kun je daar aan doen, vroegen we ons af. Ik had geen zin om elk jaar een nieuwe tafel te moeten kopen laat staan te maken want we werken allebeide in ons dagelijks leven. Het antwoord vond hij zelf, bij toeval kwam ik op een marktplaats advertentie terecht van de firma Westra-interieur. Zij maakten tafels op maat en direct viel mijn oog op het model Le Quatre.

Het oog viel op de gebogen rondingen in de kolom poot.

Ik werk dagelijks in de renovatie, dat wil zeggen dat je veel oude details van hout moet vervangen of repareren. De rondingen in de Le Quatre tafel waren in mijn ogen perfect. Maar Amsterdam en Burgum lagen niet echt dichtbij elkaar om even heen te rijden voor een kijkje. Dus besloten we eerst de website te zoeken via Google en kwamen terecht op een duidelijk en heldere website.

We hebben toch de gok gekozen om de reis naar Burgum te maken. We werden er vriendelijk ontvangen door de heer Westra zelf na een rondleiding en zittend aan de Le Quatre die er stond waren we er snel uit.

Ovaal werkt als een soort magneet.

Westra vertelde ons dat ovaal als een magneet werkt, je gaat gauw aan zon tafel zitten en dit is ook zo. Sterker nog we hebben een grote tafel van 3 meter lang aangeschaft waar de hele familie aan kan zitten. Jitske " je gelooft het of niet maar we zitten zaterdagavonden met het hele gezin te monopolyen of te risken echt" We zijn er echt heel erg blij mee en adviseren hetzelfde advies wat Westra ons vertelde.

Investering voor de toekomst voor ons gezin.

Een bedrag van ruim 2000euro is niet niks natuurlijk voor een tafel maar we hebben natuurlijk ook een hele grote eiken tafel gekocht. Het mooiste is dat het incl. levering en garantie was. We waren bij het bezorgen van onze tafel erg verast dat de "jongens" want zo noemt Westra ze zelf onder een kop koffie bij ons aan de nieuwe tafel vertelden over hun werk hier was Sybe erg content mee want hij vond het geweldig wat ze vertelden over houtbewerking.

De oplossing die wij hebben gekregen voor jaren van sleur en ongezelligheid is verdwenen met ons nieuwe ovale tafel en we durven dit ook best te vertellen want een compleet gezin aan tafel betekend erg veel voor ons.