Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Een duidelijk verhaal voor de Familie Venema uit Bussum

BUSSUM: Mijn vrouw is bij ons degene die het allemaal uitzoekt hoe het beter, milieubewuster en gezonder kan. Ja, daar passen die meubels ook in, vind ik. Maar dat had zij dus bedacht. Andries Venema, directeur van een succesvolle onderneming in Bussum. Hij schaft zich alleen iets aan nadat hij het goed tegen het licht heeft gehouden en er dan tevreden over is.

We moesten wel iets hoor. We hadden een tafel met stoelen. Die al jaren versleten waren. Toen heb ik alle mogelijke meubelzaken gegoogeld en Westra-Interieur kwam er heel goed uit. Een goed verhaal, unieke vormen, strakke meubels en milieu bewust. We hebben de stap genomen om vanuit Bussum naar Burgum te reizen. De presentatie was overtuigend. Geen flauwe verkooppraatjes, maar een duidelijk verhaal. Voor de zekerheid ook nog even zijn website doorgelicht. Ziet er, zakelijk beschouwd, allemaal degelijk en fatsoenlijk uit. Toen was de keus niet moeilijk meer.

De Tafels en stoelen die we hebben aangeschaft staan in de serre van ons huis, door de slimme constructies die FeicoJr. Westra bedacht heeft nemen de tafel en stoelen weinig ruimte in in de serre. Eigenlijk iis het dat ook. Als je zou verhuizen kan je zo deze tafel en stoelen mee nemen want het staat waarschijnlijk overal in welk huis dan ook gewoon goed.

De problemen met de versleten meubels zijn verleden tijd. Levenslange garantie op de tafels op constructie en lijmnaden is alleen al een heel goede investering.

Het bewijst wel dat ondernemer Andries Venema ook een ongevraagd ambassadeur is. Ja, maar daar doe ik ook niet moeilijk over. Ik ben gewoon overtuigd van de kracht van deze producten. Ik heb zo'n vermoeden dat mijn ouders er binnenkort ook een set gaan aanschaffen. Het verhaal van Fam Venema