Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

 Klanten aan het woord en hun ervaringen

 Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Ovaal was toch de juiste keuze voor onze woonkamer.

Een jaar geleden besloot het echtpaar v/d Kooi uit Drachten over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe ovale tafel. De schoonmoeder van Jan v/d Kooi (54) had een interviewverhaal van een klant die een tafel had aangeschaft opgemerkt in de Actiefmedia krant. "Die Familie had net als ik ook de moeilijke keuze om zijn oude rechthoek tafel te vervangen voor een ovale tafel". Westra vertelde met goede argumenten waarom een ovale tafel "vaak" veel meer voordelen bied dan een rechthoek tafel.

Dat onze ovale tafel een jaar geleden dus in huize v/d Kooi terechtkwam, kwam door een tip uit de actiefmedia krant van een familie uit Buitenpost die hadden een serre laten bouwen door een ondernemer uit de regio en vertelde dat ze beter een ronde of ovale tafel in de serre konden plaatsen. En dit bleek de juiste match te zijn want achteraf had hun oude rechthoek tafel veel nadelen qua ruimte.

Sinds een jaar of vier woont v/d Kooi samen met zijn vrouw Jantje (51) en zoon Klaas (19) in Drachten. Het huis hebben we twee jaar geleden laten verbouwen en is ideaal om ook in de toekomst als we ouder worden  de woning waar we willen leven omdat we beneden een slaapkamer hebben.

Eerlijk verhaal en proefplaatsing was de doorslag

Eind 2014 besloot familie v/d kooi een ovale eiken tafel aan te schaffen. Het familie bedrijf uit Burgum maken daar bijzondere tafels waar de kwaliteit en passie van het meubelmakers vak vanaf straalt. Zo hebben we zelfs kunnen afspreken onder de aankoop van onze tafel om de week erop samen met een meubelmaker van het bedrijf een ovale tafel die op dat moment in de showroom stond in Burgum uit te testen zodat we 100% zeker wisten wat we kregen. Topklasse dat ze zulks als service doen. Al met het plaatsen van de proeftafel waren we direct verkocht


Opvallende verschijning in huis

We hebben nu de tafel ruim een jaar vertelt Jan v/d Kooi en zijn er zeer tevreden mee zelfs de buren zijn komen kijken. We zijn soms al aan het verkopen in ons eigen huis voor de firma Westra lacht Jan. Geweldig toch.!

Inmiddels hebben we ook 6 Leren stoelen gekocht bij Westra-interieur die zijn later geleverd we zijn dik tevreden de foto spreekt voor zich.

Het is misschien een meubelstuk met een aardig prijskaartje van pakweg 1500 euro voor zon unieke tafel, weet vd Kooi, maar je krijgt er zoveel voor terug. En daar gaat het om.

We hebben echt een pronkstuk en zitten altijd aan tafel nu al helemaal met onze nieuwe leren stoelen met familie en vrienden in huis. En dat is prettig.

 Het verhaal van Jan en Jantje