MEt KARAKTER

Ex-Utopiaan Jeroen Jacob’s heeft samen met FeicoJr.Westra een unieke tafel ontworpen samengesmolten uit twee unieke ontwerpen.

Na een aantal gesprekken en prototypes hebben wij samen besloten het concept te starten en uit te voeren in de fysieke productie. Jeroen heeft twee exemplaren gemaakt van de bekende ovale tafel. Vanwege het oorspronkelijk gebruik van de eikenhouten vloer delen als toplaag op het blad, is juist deze tafel werkelijk uniek in zijn soort.

Het welbekende kruispotenframe is hierbij ook toegepast en is iets aangepast in een meer Jeroense stijl om zo onder het blad gemonteerd te worden.

Wij hebben hier uiteraard een vleugje Westra aan toegevoegd om uiteindelijk tot een zeer hoogwaardig en strak afgewerkt design te komen.

Alle verschillende soorten maten in zowel de breedte, hoogte als lengte zijn voor ons geen enkel probleem en kunnen altijd in overleg op alle modellen en ontwerpen toegepast worden. U kunt zich altijd vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen u te allen tijde voorzien van een vrijblijvende offerte en/of prijsindicatie voor het gewenste product.

Wat kost deze tafel?

Benieuwd naar de prijs van uw ideale tafel?
Door hieronder het formulier in te vullen en te versturen krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.
Heeft u wensen die niet in de keuzemenu’s staan? Dit is geen enkel probleem.
Omschrijf wat uw wensen zijn en wij vertellen u vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn, en de daaraan verbonden prijzen.

Hoe werkt het

Om u te kunnen vertellen wat de prijs is van uw ideale tafel, kunt u al uw wensen invullen in het formulier. U krijgt dan van ons een vrijblijvende offerte.

Als u iets meer wilt weten over de mogelijke opties in de lijst, dan kunt u er hier in de tapbladen meer over lezen.

Heeft u bijzondere wensen voor uw tafel die niet in de lijst staan? Geen probleem! omschrijf wat uw wensen zijn bij "bericht", en u kunt van ons een bericht terug verwachten met de mogelijkheden.

Bij ons is bijna alles mogelijk!

Het tafelblad van deze tafel heeft standaard een ovale vorm. U kunt ook kiezen voor een variatie op deze vorm zoals de "halve Ovaal", en de "Halve Cirkel".

Matte Lak
(Populair)

Olie

Puur
(Populair)

Olie

Charcoal

Olie

Wit

Olie

Chocolate

Olie

Slate Grey

Olie

Dark Oak

Olie

Cherry Coral

Dit zijn de afwerkingen die wij bieden.
Door de gewenste afwerking op het formulier in te vullen, kunnen wij u een een vrijblijvende offerte aanbieden.

Standaard recht

Facetrand

Schuin Randje

Ronde rand

Dit zijn de randafwerkingen die wij bieden voor deze tafel.
Door de gewenste afwerking op het formulier in te vullen, kunnen wij u een een vrijblijvende offerte aanbieden.