Westra-interieur

De interieurmakers


KLANTEN AAN HET WOORD EN HUN VERHALEN

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting  |  sinds 2005  |  hoge kwaliteit en service


DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home

Graag ontvangen wij ook uw ervaring over ons uniek bedrijf, uw verhaal telt voor ons maar ook zeker voor onze klanten.!  We leven in een wereld waar we oplossingen zoeken ik ben heel benieuwd of u tevreden bent over onze tafels en kasten. We hebben honderden zo niet duizenden meubels mogen maken en leveren door heel Nederland, Belgie en Duitsland. We zijn benieuwd naar uw verhaal.  

Met vriendelijke groet, Feicojr.Westra

Informatie aanvraag:

Al sinds 1 januari 2005 Westra-interieur


Ontwerper/ Meubelmaker en eigenaar Feicojr.Westra


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Wat ze beloven is ook zo, vakmanschap en service.

Henk en ik liepen al jaren te mopperen over onze oude eethoek. De tafel was versleten maar gekregen van onze ouders dus doe je niet gauw weg, en de stoelen waren niet meer om aan te zien. Jeltje van der Veen uit Surhuisterveen maakt er geen geheim van: ze zou niet meer zonder de nieuwe ovale tafel met leren stoelen kunnen. Die wil ik niet meer kwijt!


Lees meer

Een duidelijk verhaal voor de Familie Venema uit Bussum

BUSSUM: Mijn vrouw is bij ons degene die het allemaal uitzoekt hoe het beter, milieu bewuster en gezonder kan. Ja, daar passen die meubels ook in, vind ik. Maar dat had zij dus bedacht. Andries Venema, directeur van een succesvolle onderneming in Bussum. Hij schaft zich alleen iets aan nadat hij het goed tegen het licht heeft gehouden en er dan tevreden over is.


Lees meer


Ovaal was toch de juiste keuze voor onze woonkamer.

Een jaar geleden besloot het echtpaar v/d Kooi uit Drachten over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe ovale tafel. De schoonmoeder van Jan v/d Kooi (54) had een interview verhaal van een klant die een tafel had aangeschaft opgemerkt in de Actiefmedia krant.Lees meer


Onze oude eiken stoelen zaten erg hard; we hadden veel last van onze rug. Bijzonder vervelend. Maar sinds Doeke (69) en Fokje (71) Hamstra begin 2014 nieuwe goed en stevig zittende leren stoelen van de firma Westra-interieur lieten bezorgen in hun woning in Sneek, is het leed geleden. We liepen al zo lang over andere stoelen na te denken. Hadden we maar eerder de keus gemaakt.


Lees meer


Ruimte besparend effect

LEEUWARDEN: Het gezin Hoekstra vond een prachtig huis in Leeuwarden. Maar als snel stelden ze vast dat hun oude tafel de nieuw geinstalleerde eiken keuken afbreuk zou doen en veel ruimte in beslag nam. Dankzij een collega ontdekte ze het bestaan van Westra-interieur die gespecialiseerd is in het maken van ovale ruimte besparende tafels maakte.


Lees meer


De ovale tafel heeft ons gezin dichter bij elkaar gebracht

De ovale Le Quatre tafel van Westra brengt liefde in het gezin!   

Sybe van der Meer (36) werkt als onderhoud timmerman bij een bouwbedrijf in Amsterdam. Daar leerde hij wat service en kwaliteit inhoudt.


Lees meer


Eenheid in onze nieuwe woning door de Friese firma Westra-Interieur

Mijn verzameling boeken wilden we niet wegstoppen maar bij ons hebben

Wat een leuke ervaring was onze eerste impressie van de "jongens" van Westra-interieur toen ze de door ons op maat gemaakte kast installeerden.


Lees meer

Het verhaal van Hub en Gerdina van Dijk

Het verhaal van Fam Hoekstra

Het verhaal van Fam van der Meer

Het verhaal van Doeke en Fokje

Het verhaal van Jan en Jantje

Het verhaal van Henk en Jeltje

Het verhaal van Fam Venema


Van beroep ben ik architect en zocht al een tijdje een grote ovale tafel voor aan te eten maar ook om aan te kunnen werken. Voor mijn beroep heb ik nogal wat papier werk en het leek mij handig om een grote tafel te hebben midden in mijn kamer.

Via een marktplaats advertentie kwam ik terecht bij Westra-interieur een bedrijf in het noorden van Nederland.


Lees meer

Het verhaal van Johan van der Heide


Na jaren te hebben gewerkt en eindelijk kon genieten van mijn pensioen zat ik iets meer thuis en begon ik me te ergeren aan onze oude boekenkast. Een strakke fineer kast die we ooit in een woonzaak hadden gekocht.


Lees meer


Mijn vrouw was degene die een nieuwe tafel wilde voor mij hoefde het in eerste instantie helemaal niet want vond de oude ook nog wel goed voor een paar jaartjes.


Lees meer

Het verhaal van Fam Kloppenburg

Het verhaal van Fam van der Bijl