Westra-interieur

De interieurmakers


KLANTEN AAN HET WOORD EN HUN VERHALEN


TAFELS VAN FEICOJR. WESTRA


KLANTEN VERTELLEN


WAAROM OVAAL


HOUTEN BLADEN

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting


DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home

Graag ontvangen wij ook uw ervaring over ons uniek bedrijf, uw verhaal telt voor ons maar ook zeker voor onze klanten.!  We leven in een wereld waar we oplossingen zoeken ik ben heel benieuwd of u tevreden bent over onze tafels en kasten. We hebben honderden zo niet duizenden meubels mogen maken en leveren door heel Nederland, Belgie en Duitsland. We zijn benieuwd naar uw verhaal.  

Met vriendelijke groet, Feicojr.Westra

Informatie aanvraag:

Al sinds 1 januari 2005 Westra-interieur


Ontwerper/ Meubelmaker en eigenaar Feicojr.Westra

Wat ze beloven is ook zo, vakmanschap en service.


Henk en ik liepen al jaren te mopperen over onze oude eethoek. De tafel was versleten maar gekregen van onze ouders dus doe je niet gauw weg, en de stoelen waren niet meer om aan te zien. Jeltje van der Veen uit Surhuisterveen maakt er geen geheim van: ze zou niet meer zonder de nieuwe ovale tafel met leren stoelen kunnen. Die wil ik niet meer kwijt!


Vlak voordat de nieuwe tafel en stoelen werden bezorgt, hebben de mannen van Westra onze oude spullen in de garage gezet, service is zo het schijnt vanzelf sprekend bij Westra. Na het plaatsen van de nieuwe walnoten eettafel en 8 leren stoelen waren we perplex hoe ons huis was veranderd door onze nieuwe eethoek.


Lees meer

Een duidelijk verhaal voor de Familie Venema uit Bussum


BUSSUM: Mijn vrouw is bij ons degene die het allemaal uitzoekt hoe het beter, milieubewuster en gezonder kan. Ja, daar passen die meubels ook in, vind ik. Maar dat had zij dus bedacht. Andries Venema, directeur van een succesvolle onderneming in Bussum. Hij schaft zich alleen iets aan nadat hij het goed tegen het licht heeft gehouden en er dan tevreden over is.


Lees meer

Ovaal was toch de juiste keuze voor onze woonkamer.


Een jaar geleden besloot het echtpaar v/d Kooi uit Drachten over te gaan tot de aanschaf van een nieuwe ovale tafel. De schoonmoeder van Jan v/d Kooi (54) had een interviewverhaal van een klant die een tafel had aangeschaft opgemerkt in de Actiefmedia krant. Die Familie had net als ik ook de moeilijke keuze om zijn oude rechthoek tafel te vervangen voor een ovale tafel. Westra vertelde met goede argumenten waarom een ovale tafel "vaak" veel meer voordelen bied dan een rechthoek tafel.

Lees meer

Van oude eiken stoelen naar goede leren stoelen.


Onze oude eiken stoelen zaten erg hard; we hadden veel last van onze rug. Bijzonder vervelend. Maar sinds Doeke (69) en Fokje (71) Hamstra begin 2014 nieuwe goed en stevig zittende leren stoelen van de firma Westra-interieur lieten bezorgen in hun woning in Sneek, is het leed geleden. We liepen al zo lang over andere stoelen na te denken. Hadden we maar eerder de keus gemaakt.


Lees meer

Ruimte besparend effect


LEEUWARDEN: Het gezin Hoekstra vond een prachtig huis in Leeuwarden. Maar als snel stelden ze vast dat hun oude tafel de nieuw geinstalleerde eiken keuken afbreuk zou doen en veel ruimte in beslag nam. Dankzij een collega ontdekte ze het bestaan van Westra-interieur die gespecialiseerd is in het maken van ovale ruimte besparende tafels maakte.Lees meer

De ovale tafel heeft ons gezin dichter bij elkaar gebrach


"De ovale Le Quatre tafel van Westra brengt liefde in het gezin!"    

Sybe van der Meer (36) werkt als onderhoud timmerman bij een bouwbedrijf in Amsterdam. Daar leerde hij wat service en kwaliteit inhoudt.

In Amsterdam zijn ze hard in woord en daden je leert het vak daar echt van vallen en opstaan. Toen wij in een nieuwe woning in Amsterdam kwamen te wonen hadden we de oude eetkamertafel meegenomen vanuit de oude woning.

Lees meer

Eenheid in onze nieuwe woning door de Friese firma Westra-Interieur


"Mijn verzameling boeken wilden we niet wegstoppen maar bij ons hebben"

Wat een leuke ervaring was onze eerste impressie van de "jongens" van Westra-interieur toen ze de door ons op maat gemaakte kast installeerden. Een complete eenheid in onze woning en toch lekker speels, veel boekenruimte voor de grote verzameling boeken van Hub (52) maar ook veel laden en deurtjes om "rommel" achter te bergen.


Lees meer


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Hub en Gerdina van Dijk

Het verhaal van Fam Hoekstra

Het verhaal van Fam van der Meer

Het verhaal van Doeke en Fokje

Het verhaal van Jan en Jantje

Het verhaal van Henk en Jeltje

Het verhaal van Fam Venema