Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

YouTube

Social Links

Mr w m Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum


Tel : 0511 40 2559

Email : info@westra-interieur.nl


Contact Details

Dinsdag       10.00 - 17.30 uur

Woensdag   10.00 - 17.30 uur

Donderdag  10.00 - 17.30 uur

Vrijdag         10.00 - 17.30 uur

Zaterdag      10.00 - 16.00 uur


Savonds op afspraak

OpeningsTijden

Snel naar:

Onderhoud

Showroom

Meubelfabriek

Ovale tafels

Esdoorn Tafel

Mahonie Tafel

Walnoten Tafel

Boekenkasten

Proefplaatsing

Interieur op maat

Tafel met rvs

WonenenCo

Over ons

Contact

Historie

Vergadertafel op maat

Buffetkast op maat

Meubelmaker Friesland

10 Jaar Westra-Interieur

Projecten

2e Kamer Den Haag

Supermarkt inrichting

Inrichting ziekenhuis

Inrichting gemeentehuis

Copyright  2005-2015  © All Rights Reserved | Built by FeicoJr.Designs

Westra-Interieur

de interieurmakers

Bel ons voor al uw vragen : 0511 40 2559


Stel een vraag!

Contact1

Meubelmakers vertellen over hun werk en passie

Zoek jij een stage plek als meubelmaker? Wij hebben altijd ruimte voor minimaal 2 leerling meubelmakers of houtbewerkers.


Het kan zijn dat we vol zitten met stage plekken.


Vul onderstaande formulier dan gerust in met gegevens.


.

Westra-interieur:


Meester meubelmaker Henk


.

 Meester meubelmaker Henk Keegstra

Oude collegas treffen elkaar weer.

Mijn naam is Henk:ik ben al wat jaartjes bij Westra-interieur aan het werk en maak alle meubels die eigenlijks voorkomen. Vooral kleine en grote houten kasten worden door mij gemaakt. Hier komt toch heel wat bij te kijken. Sinds ik bij Westra werk heb ik veel plezier de sfeer is er uitmuntent en voel me zeer thuis in het team van vakmensen. FeicoJr. Is tegelijker tijd ook een oud collega meubelmaker van mij en dit was ook 1 van de redenen dat ik de samenwerking met hem ben aangegaan om de ontwerpen van FeicoJr te maken en soms te bezorgen.

Ook treffen ze mij vaak aan bij de klant voor het inmeten van alle soorten kasten.

Houtbewerken is niet alleen werk voor mij maar ook 1 grote hobby en hoop het nog jaren te mogen doen.

 Allrond meubelmaker Maikel Siksma

Van houtbewerker tot een alround meubelmaker

Mijn naam is Maikel: Ik werk sinds april 2012 werkzaam bij Westra-interieur. Het begon met houtbewerken maar al snel kwam ik samen met FeicoJr. Erachter dat houten kasten en dan vooral het speciale werk mij erg lag. Elke dag is weer anders in het bedrijf zo ook de meubels die ik er mag maken zijn telkens weer anders van een tv meubel tot grote wandkasten. De vele houtsoorten en afwerkingen. Samen met Henk maak ik vaak de houten kasten voor het bedrijf en meestal op maat gemaakt en dit is het leukst. Ik hou zelf niet zo van elke dag hetzelfde maken dat is saai.

Als er grote wandkasten moeten worden geplaatst vragen ze mij vaak om mee te bezorgen en te instaleren. Ik heb tenslotte ook de kast gemaakt word er dan gezegt, maar vind dit wel mooi want dan zie je ook waar het meubel komt te staan.

 Houtbewerker Max Holwerda

 Houtbewerker en bezorger David Vroom

Van stage tot een goede baan als houtbewerker

Mijn naam is Max: sinds ander half jaar ben ik werkzaam bij Westra-interieur eerst als stage maar heb mezelf bewezen om hard te werken in de machinale afdeling van de meubelfabriek en heb een goede baan gekregen waar ik heel blij mee ben. Ik maak de onderdelen zoals tafelpoten, tafelbladen en de vele kast panelen. Zagen, schaven, lijmen en schuren horen tot mijn werkzaamheden en heb veel plezier in het werk.

Ik ben tenslotte verantwoordelijk hoe een blad er uit komt te zien onder het schaven en lijmen en dit heeft wel wat vind ik.

Overal inzetbaar is het motto bij David

Mijn naam is David: Ik ben de vaste bezorger van Westra-interieur en daarnaast help ik vooral in de machinale als daar veel werk te doen is bij het schaven en lijmen of schuren. Zelf vind ik bezorgen het leukst je komt bij de mensen je ziet de gezichten en dat heeft wat. Ik ben zelf een rustig type en vind het werk wat ik doe echt leuk. Sinds 2013 werk ik bij het bedrijf en voel me nog steeds erg thuis maar dit komt ook door de leuke collegas die er werken stuk voor stuk zijn het mensen waar je een goed gesprek mee kan hebben of gewoon lol mee kan hebben.

Verantwoordelijk zijn voor de bezorging is een hele job.

 Allround meubelmaker Gerrit Bosma

Van machinale houtbewerker tot meubelmaker

Mijn naam is Gerrit: Sinds begin 2013 werk ik bij het bedrijf en ben begonnen als chef machinale . Ik had er de verantwoordelijkheid over het hele voortraject waar 3 mensen werkzaam zijn. Na een tijdje wilde ik toch meer en heb het vak meubelmaker geleerd van collegas zelf was ik al heel creatief maar hou ook van verantwoording in een bedrijf. De collegas die in het bedrijf werken staan altijd voor je klaar hier en dit is gewoon leuk. Heden ben ik verantwoordelijk samen met 2 andere collegas voor het maken van de tafels en als het nu om 1 grote of 40 kleinere gaat maakt mij niet zo uit het werk is en blijft gewoon leuk.

 Meubelmaker Hart Bastiaan Pijnakker

Van stage tot een baan als meubelmaker

Mijn naam is Hart Bastiaan: Ik ben begonnen met stage voor school 2 jaar geleden en heb inmiddels een leuke baan als meubelmaker bij het bedrijf Westra-interieur. Het maken van Tafels maar ook houten kasten af en toe spreekt mij erg aan. Ook sta ik af en toe te helpen in de machinale en ben ik te vinden op de bus af en toe als er grote projecten moeten worden geleverd.

Het werken met collegas in dit bedrijf spreekt me erg aan en ben ook trots dat ik van stage direct een baan kon krijgen.

 Allround meubelmaker Sybe Tinga

Houten tafels zijn mijn ding gewoon

Mijn naam is Sybe: Ik gebruik nooit zoveel woorden over mezelf maar vind houten tafels maken het leukst. De ovale tafels zijn echt mijn ding en de tafel Le Havre kan ik uit de pen. Als het nu grote of kleine tafels zijn met inleghout of welke houtsoort dan ook ik maak ze. Sinds eind 2011 ben ik werkzaam voor Westra-interieur en heb een vast contract en ben hier zeer trots op.

 7 vakmensen aan het woord

<script>

 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['Goo gleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||f unction(){

 (i[r].q=i[r].q||[]).push(argument s)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

 m=s.getElementsByTagName (o)[0];a.async=1;a.src=g;m.pa rentNode.insertBefore(a,m)

 })(window,document,'script','// www.google-analytics.com/analytics.js',' ga');


 ga('create', 'UA-24837435-1', 'auto');

 ga('send', 'pageview');


</script>