Westra-interieur

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

De interieurmakers


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting  |  sinds 2005  |  hoge kwaliteit en service

De ultieme belevenis een ovale tafel uit Friesland

Echte meubelmakers in Friesland die hun vak verstaan.HOME  |  WAAROM OVAAL  |  ERVARINGEN  |  VRAGEN  |  PRIJS EN WAT KOST HET  |  TAFEL MODELLEN  |  HET HUIS

Informatie aanvragen

Route naar Westra-interieur klik hier

ovale-tafel

BEKIJK DE COLLECTIE

Ovale tafels

Vul in onderstaand veld uw vragen

Ovale tafel uit Friesland

Uw ovale tafel gemaakt door de beste vakmensen uit Friesland

Zoekt u een ovale tafel ? Kijk dan eens op deze website wij ontwerpen en produceren op ambachtelijke wijze elke week talloze ovale houten tafels. Een echte ovale tafel uit Friesland betekend hoge kwaliteit en elke tafel met een uniek verhaal.

De ambachtelijke werkwijze van onze meubelmakers en de hoge prioriteit die ze geven aan elke ovale tafel die gemaakt word in Friesland is voor de klant een echte meerwaarde. Duur ? Wat is duur van de ruwe plank tot het eind product hebben we geheel zelf in de hand en u betaald zeker niet de hoofd prijs bij ons.

Naast de hoge kwaliteit is functionaliteit zeer belangrijk, immers je wil een meerwaarde in je huis of bedrijf halen met een ovale tafel. Onze Friese meubelmakers maken tafels die bijna allemaal stuk voor stuk handig zijn in gebruik. Dat je je voeten op een dusdanige wijze onder het blad kan hebben dat het makkelijk tafelen is.!

Een ovale tafel van ons uit Friesland is de specialiteit van Meubelfabriek Artisew van Westra-interieur. U kunt kiezen tussen vele houtsoorten, metaal, eettafel modellen, toepassingen zoals inlegbiezen of een freesrand, afmetingen, vormen en stijlen en afwerkingen zoals monocoat of matte lak.

Houtsoorten voor een eettafel

De meest gekozen houtsoort is eikenhout. Zoals robuust eiken, licht rustiek eiken en geborsteld eiken. Maar meestal leveren we strak geschuurde bladen voor de eettafels. We kunnen ook andere houtsoorten leveren, zoals walnoten, esdoorn, kersen, iepen.

Elk eettafel kunnen we voor u maken: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Ook een uitschuifbare eettafels en grote eettafels voor grotere gezelschappen zijn veel gevraagd. Wij maken kloostertafels, robuuste tafels, landelijke tafels en vele andere stijlen. Het hout wordt ook regelmatig gecombineerd met blank staal, zwart staal, gepoedercoat staal en roestvrij staal (RVS).

Eettafel 3D getekend

Wij werken vrij informeel en laagdrempelig. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Uw tafel wordt dan in 3D getekend vaak door FeicoJr. Westra zelf. En als u volledig tevreden bent met de details maken wij de tafel voor u.

Onder het productie proces maken wij zo nu en dan fotos handig voor ons maar nog leuker voor de klant.

Nee de eettafel is niet meer weg te denken, Westra-interieur heeft een hele bijzondere collectie eettafel op deze website te staan wij nodigen u dan ook uit om onze eettafel collectie te bewonderen.