niet alleen een tafel maar ook een pure verklaring

Van het strakke houten blad helemaal naar eigen wens samengesteld, tot aan de sportieve sneller hart kloppende pootconstructie die puur gericht is op ambacht kijkend naar design. Dat is de Le Vinn, het is niet alleen een tafel maar ook een puur onafhankelijkheidsverklaring. De bijzondere benen onder het blad geven een oase aan bekijks, naast de scherp getekende lijnen is de Le Vinn tafel een zeer unieke verschijning in de Friese Artisew collectie.

Bedacht door de Friese ontwerper FeicoJr.Westra en door menig één geprezen als mooiste tafel.

OP MAAT.

Maatwerk staat bij Artisew centraal.
Zo kunt u in onze webshop uw eigen Bomba tafel, of welk andere tafel dan ook, geheel na wens samenstellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de houtsoort, afmeting, afwerkingen, bladvorm, en meer.

Heeft u wensen die verder gaan dan de ruime keuze op onze website? Dan kunt ook altijd contact met ons opnemen! U kunt dan samen met de ontwerper uw ultieme tafel samenstellen.

Wanneer u uw droomtafel na wens heeft samengesteld gaan onze vakmensen voor u aan de slag in onze eigen fabriek.

STEL UW BOMBA SAMEN
LeVin massief eiken houten design eetkamer tafel
Meubelmaker friesland massief eiken noten houten tafelblad eetkamer tafel

Afwerking en onderhoud.

Artisew gebruikt Monocoat olie in vele pigmentkleuren die worden gebruikt voor de Artisew collectie tafels en kasten. Deze versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

lees meer Bekijk in webshop
LeHavre massief eiken noten houten design eetkamer tafel ovaal

MET KOPSHOUTEN BLAD

Vind u de Le Vinn zo al bijzonder ? Wij zijn nog een stapje verder gegaan en hebben een speciaal kopshouten blad ontwikkeld speciaal voor maar een paar modellen uit de Artisew collectie.