MET EEN SPORTIEVE ONDERTOON.

Flexion tafel benadrukt zijn gedurfde lijnenspel met een extra dosis aan ambachtelijke vakmanschap. De Flexion tafel oogt aantrekkelijker dan ooit.

Kenmerken als het gebogen hout voor de pootconstructie is een baanbrekend design dat nu al wereldwijd aanspreekt door mensen. Het resultaat is een adembenemende tafel. Met lijnen die uw verlangen prikkelen.

 Een zelfverzekerde uitstraling die altijd de aandacht zal trekken. De Flexion is bekroond door vele architecten, bedrijven en particulieren als de aller mooiste tafel ooit bedacht en gemaakt.

Een chique uitstraling en exclusiviteit met een karaktervolle touch

De Flexion is bedacht door meubelontwerper FeicoJr.Westra in 2014 en geheel ontwikkeld en gemaakt in de moderne meubelfabriek van Artisew door zeer getalenteerde meubelmakers.

De Flexion tafel is een stukje ambacht wat je nergens anders zal aantreffen. Speciale bokken zijn er bedacht om deze unieke pootconstructie te realiseren tot een waar kunstwerk.

OP MAAT.

Maatwerk staat centraal bij meubelfabriek Westra. Zo kunt u bij ons uw eigen tafel geheel na wens samenstellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de houtsoort, afmeting, afwerkingen, bladvorm, en meer.

Heeft u wensen die u graag wilt bespreken? Dan kunt ook altijd contact met ons opnemen! U kunt dan samen met de ontwerper uw ultieme tafel samenstellen.

Wanneer u uw droomtafel na wens heeft samengesteld gaan onze vakmensen voor u aan de slag in onze eigen fabriek.

contact
Meubelmaker_fabriek_productie_zagen_eiken_hout

features

Afwerking en onderhoud

Meubelfabriek Wesstra gebruikt Monocoat olie in vele pigmentkleuren die worden gebruikt voor de tafels en kasten uit de Westra collectie. Deze versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

Lees meer

AFWERKING

Onze vakmansen gebruiken hoogwaardige producten om de laatste hand te leggen aan uw tafel. Zodoende gaat uw tafel levenslang mee

ONDERHOUD

Heeft u een tafel gekocht van Meubelfabriek Westra? Dan krijgt u korting op onze onderhoudspakketten.

SeRVICE

Onze service reikt verder dan het leveren van een product. Ook wanneer u vragen heeft over de Westra producten kan u terecht bij onze verkoop specialisten.

PORTFOLIO

massief eiken houten design eetkamer tafel tweede kamer

MET KOPS BLAD

Vind u de Flexion zo al bijzonder ? Wij zijn nog een stapje verder gegaan en hebben een speciaal kops houten blad ontwikkeld speciaal voor maar een paar modellen uit de Artisew collectie.