waar een sportieve look belangrijk is

De Harley tafel mag dan wel een bijzonder robuust karakter hebben vele mensen bestempelen de Harley als een sportieve tafel. Wij vinden dit zelf ook en zijn hier dan ook super trots op.
De Harley tafel kenmerkt zich vooral door de 4 grote (holle) poten onder het blad met daarboven op een vierkant blad. De tafel word geheel gemaakt in de Friese fabriek van Artisew in Burgum en is met stipt één van de populairdere tafels van de Artisew collectie.

De Harley tafel is bedacht door FeicoJr.Westra in 2012 en staat voor eenvoud en duurzaam.

OP MAAT.

Maatwerk staat bij Artisew centraal. Zo kunt u bij ons uw eigen tafel geheel na wens samenstellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de houtsoort, afmeting, afwerkingen, bladvorm, en meer.

Heeft u wensen die u graag wilt bespreken? Dan kunt ook altijd contact met ons opnemen! U kunt dan samen met de ontwerper uw ultieme tafel samenstellen.

Wanneer u uw droomtafel na wens heeft samengesteld gaan onze vakmensen voor u aan de slag in onze eigen fabriek.

contact
Meubelmaker_fabriek_productie_zagen_eiken_hout
Harley massief eiken houten design eetkamer tafel

Afwerking en onderhoud

Artisew gebruikt Monocoat olie in vele pigmentkleuren die worden gebruikt voor de Artisew collectie tafels en kasten. Deze versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

Lees meer

AFWERKING

Onze vakmansen gebruiken hoogwaardige producten om de laatste hand te leggen aan uw tafel. Zodoende gaat uw tafel levenslang mee

ONDERHOUD

Heeft u een tafel gekocht van het Friese merk Artisew dan krijgt u korting op onze onderhoudspakketten van Artisew.

SeRVICE

Onze service reikt verder dan het leveren van een product. Ook wanneer u vragen heeft over de Friese Artisew producten kan u terecht bij onze verkoop specialisten.

Harley massief eiken houten design eetkamer tafel