PROJECTINRICHTING

Meubelfabriek Westra werkt dagelijks met een team van vakmensen aan unieke projecten via architecten en projectinrichters, Wij helpen graag om een steentje bij te dragen om natuurlijke en efficiënte werkplekken te creëren die functioneel en visueel verbeteringen brengen in ieders werkomgeving.

WESTRA tafels en kasten zijn goed op hun plek qua vormgeving in kantoor, vergaderruimtes, horeca-inrichting, winkelruimtes en ontvangstplekken

Hieronder een klein deel van ons gemaakte en geleverde projecten.

Onze missie van WESTRA

Bij WESTRA vinden we het belangrijk om langdurige relaties op te bouwen. Dat telt voor onze werknemers binnen het bedrijf maar ook met onze klanten, leveranciers en andere partners. Wij streven erna om innovatief, flexibel en duurzaam te werken. Vanuit vakmanschap en met het oog voor resultaat is dit wat we willen bieden.

Onze missie is daarbij het volgende:

U wilt een ideale en functionele omgeving daar voegen wij beleving en duurzaamheid aan toe met ons vakmanschap vanuit de fabriek.

Met als doel:

Vanuit onze liefde voor het ambachtelijk vakwerk naar een top resultaat.

Dit doen we door vanuit ons DNA te werken

Vernieuwend blijven, prestatie gericht zijn, en een belevenis bieden naast het oh zo belangrijke vertrouwen.

En diep vanuit onze kwaliteiten

Nieuwsgierig, betrokken zijn, transparant naar de klant toe en de verwachtingen telkens weer overtreffen. En tot slot is onze loyaliteit van ongekende aard.

Duurzaam Gemaakt in Nederland Geven van kansen Duurzame materialen Circulaire economie Tafels