RONDE TAFELS

Als mensen een tafel tegen een wand aan zetten, dan koop je al gauw een vierkante of veelal een rechthoek tafel. Maar wil je een avontuurlijke positie van de tafel in de keuken of woonkamer, dan is een ronde tafel misschien iets voor u.
Met een ronde tafel speel je in op een ruimtelijker effect. Daarnaast is het ook nog eens organisch gezelliger tafelen in de meeste gevallen.

FeicoJr.Westra

Houten design tafels van WESTRA

Gezellig tafelen of werken aan uw eigen samengestelde tafel? Laat u inspireren op deze website en mocht u ze in het echt graag zien breng dan eens een bezoekje aan onze showroom in het Friese Burgum en ga heerlijk zitten aan onze bijzondere tafels. Wij ontwerpen en produceren tafels in onze eigen meubelfabriek die perfect passen bij uw wensen.

Op maat gemaakte design tafels

Bent u verliefd geworden op 1 van onze unieke tafel modellen uit de WESTRA collectie en wilt u het model verder helemaal naar uw eigen wens samenstellen? Na het samenstellen gaan onze vakmensen voor u aan de slag in de meubelfabriek.

Afwerking van de design tafels

Kies u voor een walnoten eettafel dan kunt u kiezen voor een naturel olie of zeep afwerking, Uiteraard is er in massief eiken veel kleur keus. Wij gebruiken hoofdzakelijk het merk Monocoat deze 2 componenten coating stelt het afwerking resultaat tot een hoog niveau en een ruime keus in bijvoorbeeld naturel kleur of een wit, grijs en nog vele andere kleuren. Houd u van open noesten ? dan houden wij deze open, of wilt u het strakker dan vullen wij de noesten.

Ervaar onze design tafels

Wilt u meer informatie over onze houten design tafels? neem dan gerust contact met ons op of kom onze bezoeken in de showroom van Burgum. Hier kunt u zelf de tafels en houtsoorten of afwerkingen ervaren. Uiteraard is een vrijblijvende offerte van te voren altijd mogelijk.