BEZOEK ONZE WESTRA SHOWROOM

IN BURGUM

wagonhout_wagondelen_rustiek_geleeft_houten_eiken_eetkamer_keuken_tafel
Massief noten houten ovale design eetkamer keuken design tafel
Massief eiken houten design tafel eetkamer keuken kruispoot ovaal

Openingstijden

  • Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.00
  • Zaterdag 10.00 – 16.00

Neem contact op:

Bestellen of langskomen
Wilt u voordat u een WESTRA tafel besteld op onze website eerst de kwaliteit en de tafels in het echt zien? Of wilt u uw specifieke wensen bespreken met 1 van onze adviseurs? Geen probleem. U bent bij ons van harte welkom in de showroom!

Wilt u ‘savonds komen? Dat kan ook!

Geschiedenis
Sinds 2005 is Westra-interieur opgericht met vader en zoon aan het roer waren het drukke tijden. Begin 2011 zijn we gestart met een nieuwe meubelfabriek in Burgum inclusief een showroom. Deze locatie in Burgum geeft ons de mogelijkheid om de grote vraag naar onze collectie meubels te kunnen voldoen en we bieden u als klant een schitterende inkijk in onze ambachtelijk doch moderne fabriek.

Een pure ervaring en ook wel de WESTRA Experience room genoemd. Zo kan de klant het ruwe eiken hout zelf zien en voelen, praten met de vakmensen en zien hoe de producten worden gemaakt tot ware juwelen.

Vanuit de showroom kan je de grote machinale houtbewerking hal inkijken, wat een echte belevenis is bovenop de al unieke modellen.

De Meubelfabriek en showroom zijn zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen in Frieslands enigste meubelfabriek.

 

 

Nieuws:

Eind Januari 2019 is onze nieuwe WESTRA ervaring’s showroom gereed, Uitbreiding van vloeroppervlakte, projectkamers voor de zakelijke markt, een echte ontwerp studio, koffieruimte met nieuwe keuken, en een glazen wand van 11 meter lang waardoor je vanuit de showroom direct een echte beleving van ambacht ervaart.  

U kunt straks de WESTRA modellen bekijken, voelen en aanzitten, alle keuze mogelijkheden op deze website zoals randafwerkingen zoals een facetrand, strakke rand etc, daarnaast afwerkingen van lak en olie soorten, hoe een inlegbies eruit ziet, vele houtsoorten en uiteraard kunt u kennis maken met onze meubelmakers van WESTRA! Stuk voor stuk unieke personen.

Wees welkom in onze huidige showroom en ervaar ons uniek bedrijf, gratis parkeren op ons eigen terrein en de koffie staat klaar.